Σάββατο, 30 Μαΐου 2009

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

Ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας όσον αφορά την ασφαλή κυκλοφορία στην πράγματι εξαιρετικού οδοστρώματος και ευρωπαϊκών προδιαγραφών Αττική Οδό. Είναι περισσότερο θέμα Τροχαίας  αυτό στο οποίο θα αναφερθώ  αλλά ίσως και δικό σας.

Πηγαίνοντας από το δαχτυλίδι της Κηφισίας (ΟΤΕ) προς την Ελευσίνα σε ένα σημείο, μετά την σήραγγα, οι τρείς λωρίδες+ΛΕΑ γίνονται δύο λωρίδες +ΛΕΑ όπως πολύ καλά ξέρετε.

Μου έχει συμβεί τουλάχιστον τρείς φορές να πορεύομαι με την επιτρεπόμενη ταχύτητα του ορίου σε εκείνο το σημείο στην μεσαία λωρίδα και να βλέπω κάποιον ασυνείδητο να πορεύεται  αριστερά πίσω μου στην τρίτη αριστερότερη λωρίδα η οποία όμως έχει ήδη μετατραπεί σε «ζέβρα» αφού σε λίγο θα «εξαφανιστεί» ως λωρίδα. Προσπερνά λοιπόν ο ανόητος τρέχοντας πάνω στην «ζέβρα» και μπαίνει μπροστά μου λίγο πρίν το  μπετόν όπου καταλήγει η «ζέβρα»!!! Σας  λέω και πάλι είναι πιστεύω θέμα επιτήρησης της Τροχαίας αλλά ίσως άν βάλετε κάποια κάμερα στο σημείο και γίνουν κάποιες αυστηρές παρατηρήσεις σε συνεργασία με την Τροχαία ίσως μειωθούν οι ανόητες και επικίνδυνες αυτές παραβάσεις, που πιθανότατα κάποια στιγμή θα καταλήξουν σε γερό δυστύχημα, αν αυτό δεν έχει ήδη συμβεί. Ισως και με ένα φωτεινό μήνυμα σε γιγαντοπίνακα στα ανάντη του σημείου που να λέει : ΜΕΙΩΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΛΩΡΙΔΩΝ. ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ (ΖΕΒΡΑ).

1 σχόλιο:

  1. Δεν νομιζω η Αττικη Οδος να μην εχει βαλει καποια ταμπελα πιο πριν ωστε να ειδοποιει εγκαιρος,θελω να πιστευω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή